2018-11-26 Krim

Utrikesminister
Margot Wallström
Överväger nya sanktioner mot Ryssland,
på grund av att Nazist-Ukrainas provokation.

Margot Wallström och Sossarna stöder det nazistiska Ukraina
Så är sanningen.

Ukrainska fartyg skall kontakta de ryska tullvakterna
för att få passera vid Kertj-sundet.
Men det gjorde inte de Ukrainska fartygen.
Efter 6 timmars anrop till de Ukrainska fartygen utan resultat
Stoppade Ryska fartyg de Ukrainska fartygen, 
som kom som objudna gäster.

Förfarandet med anmälningsplikt för att passera 
territorialgränser i vatten och på land,
finns över allt i världen.

Vad gör Sverige om ryska fartyg passerar vår gräns
utan att i förväg anmält sin ankomst?

Den nazistiska regeringen som finns i Ukraina, 
med Nazisten Petro Porosjenko i spetsen.
stöds av Nato, USA och Sverige.

Alltså Sverige stöder numera en Nazistiskt Land.
Och Denna stolliga man Petro Porosjenko,
Har tänkt att anfalla Ryssland, på samma sätt
som den beryktade Hitler.

På samma sätt som under sista världskriget
så stöder numera Sverige åter igen ett
Nazistiskt land.

Skall vi nu åter igen ha ett Världskrig?
Varför provocerar Nato, EU, och Sverige,
hela tiden det Ryska riket tillsammans med USA?

Har vi glömt alla USA,s alla krig?
Har alla glömt att USA är det enda land som dödat flest människor på en enda sekund.
Hiroshima, och Nagasaki.



Har alla glömt det förfärliga kriget i Vietnam
När man bombade med gasbomber, med napalm, över det Vietnamesiska folket,
när man sköt ned kvinnor och barn på öppen gata?

Irak-kriget med 100 tusentals döda

Jag börjar med andra Första och Världskriget

WW I, WW II. USA deltog i den vita invasionen mot den ryska revolutionen 1918-1922 tillsammans med de allierade, japanerna med flera. Den misslyckades och inbördeskriget vanns av Röda Armén. 1,5 miljoner dödsoffer. 
 USA kom in sent i bägge världskrigen och när civilbefolkningen i Hiroshima och Nagasaki atombombades 1945 (200 000 dödades omedelbart, mångdubbelt fler av brännskador och strålning) var Japan redan besegrat. 

Motivet var mer ekonomiskt än militärt: man ville se hur Projekt Manhattan med stora kostnader för framtagning av atombomben fungerade i praktiken. En markinvasion hade också blivit dyrare än ett par atombomber. Än idag föds japanska barn med genetiska skador av radioaktiviteten. 

Brandbombningen av Tokyo natten 9–10 mars 1945 var det värsta bombanfallet under hela andra världskriget. I antalet döda och skadade var anfallet värre än bombningarna av Dresden och Hamburg och atombombningen av Hiroshima och Nagasaki sammanlagt. USA lade sedan efter krigsslutet beslag på avancerad militär teknik och tekniker från nazisterna och japanerna för egna behov (Operation Paperclip). Det var Röda Armén som till slut krossade Hitlertyskland (inte invasionen i Normandie som kompletterade det ryska anfallet).

Förintelsen. USA och dess allierade kände till Förintelsen och hade kunnat bomba koncentrationslägren och dess järnväg, men det gjorde de inte. Krigsdepartementet i USA sa 1944 att ”Det finns inga planer på att använda förband från de väpnade styrkorna för att rädda offer för fiendens förtryck”.

Militära massvåldtäkter på tyska kvinnor 1945. Enligt professorn i historia Miriam Gebhardt: Als die Soldaten kamen – framkommer att 300 000 av våldtäkterna på tyska kvinnor vid krigsslutet begicks av allierade soldater, 190 000 av dem begicks av amerikaner. De allierade våldtog t.om. i England och Frankrike.

Trumandoktrinen 1947 markerade början på det Kalla Kriget och USAs inblandning i Sovjetunionens inflytandesfär, i Turkiet, i Indokina och på andra håll.
Grekiska inbördeskriget 1946 – 49, där USA var inblandat. 25 000 grekiska barn till stupade eller överlevande vänsteranhängare deporterades efter inbördeskriget till barnhem i Östeuropa. USA stödde också den fascistiska militärjunta som tog makten genom en kupp 1967.

Jag fortsätter här

Red Scare II. Häxprocesserna mot förmodade amerikanska kommunister, bl.a. i Hollywood men också i administrationen pågick under hela Kalla Kriget, genom senator Joseph McCarthy särskilt mellan 1947-1957. Många liv och karriärer förstördes, makarna Rosenberg dömdes till döden, en avrättning som senare betraktats som felaktig. Försäljningen av privata ”atomsäkra” skyddsrum gick för högtryck. Full paranoia spreds i befolkningen innan McCarthy, kolerisk och alkoholiserad, avled 1957.

COINTELPRO var ursprungligen ett verktyg utformat av J. Edgar Hoover för att skapa splittring och oreda inom USA:s kommunistiska parti. Men under åren 1956–1971 (då Cointelpro upphörde) försökte man också splittra och attackera en mängd andra organisationer och sammanslutningar som Vietnamrörelsen, Socialist Workers Party, Svarta pantrarna, Malcolm X Nation of Islam, Martin Luther Kings Southern Christian Leadership Conference med flera. 

USAs egen inrikes dödspatrull.
Stay-Behind. CIA och Nato beväpnade, finansierade och organiserade rena terrorgrupper som har mördat hundratals människor under det Kalla Kriget; ofta har mördarna gått fria för att deras mäktiga kontakter och organisatörer har sopat igen spåren för att dölja kopplingarna till Stay-Behind-nätverket. Man samarbetade gärna med nazister och andra antikommunister, bl.a. i Europa. Det har spekulerats i om Stay-Behind var helt eller delvis ansvariga för mordet på Olof Palme 1986; han stod i begrepp att åka till Moskva för att normalisera relationerna med Ryssland.
Indokinakriget där USA blandade sig i 1950.

Koreakriget 1950 – 53, där USA påstods använda biologiska stridsmedel i stor skala: http://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/08854300.2016.1265859 C:a 4 miljoner dödsoffer; en hel generation nordkoreaner utplånades. Kriget är i princip ännu pågående, dvs utan fredsavtal. Detta bildar i sin tur bakgrunden till Nordkoreas kärnvapeninnehav. USA har årliga militära invasionsövningar tillsammans med Sydkorea vid Nordkoreas gräns.


Mossadeq i Iran 1953 (CIA).
1954 – CIA genomför statskupp mot president Jacabo Arbenz Guzman i Guatemala som dristat sig att nationalisera United Fruit Co. Uh-oh. Send the Marines!

Emmett Till, en 14-årig svart pojke blev bestialiskt misshandlad, torterad, dödad och dränkt 1955 av två vita vuxna män i Mississippi. Han hade hälsat på en vit kvinna (jmf: Jim Crow). Ingen straffades för detta mord trots att mördarna erkänt och var välkända av lokalbefolkningen. Det finns foton, men de är så obehagliga att jag inte vill visa dem här.

MK-Ultra var ett hemligt, olagligt mänskligt forskningsprogram inom beteendemodifikation som drevs av CIA. Programmet startade i början av 1950-talet och stoppades slutligen 1973. Då hade man bl.a. utsatt ett stort antal slumpvis utvalda okända personer för mycket höga hallucinogendoser i experimentsyfte och utan deras vetskap, ibland med dödlig utgång. Man prövade också hypnos, elchocker och lobotomi. Syftet var att inhämta tekniker för ”hjärntvätt”, ett fenomen som visade sig vara en myt. Att amerikanska soldater i Korea och desertörer från Vietnam ändrade ideologisk övertygelse (”hjärntvättade”) verkar snarast helt naturligt.

1959 ”The Bangkok Plot” i Kambodja (CIA).
Mordet på Kongos president Patrice Lumumba 1961 – CIA i samarbete med Belgiens underrättelsetjänst. Resultatet blev en statskupp och en destabilisering av centrala Afrika som märks än idag (se: Rwanda 1994).

1963 CIA-kupp i Sydvietnam.
Sukarno i Indonesien 1965 (CIA). Massakern 1965–1966 var en utrensning av misstänkta kommunister i Indonesien som pågick från oktober 1965 till mars 1966. 

Omkring en miljon människor uppskattas ha dödats (vanligen med machete) av antikommunistiska delar av armén under ledning av general Suharto i samarbete med civila (jmf: Rwanda 1994).

Bloody Sunday, den 7 mars 1965, då kravallpolis gick till brutal attack mot den fredliga marschen mellan Selma och Montgomery, där bl.a. ledaren för medborgarrättsrörelsen i Selma, Amelia Boynton Robinson, skadades svårt.

1966 Ghana coup d’état (CIA)
1967 delaktighet i mordet på Che Guevara och guerillan i Bolivia (CIA).
Statskupp i Brittiska Guayana 1953 (CIA).
Statskupp i Laos 1958-60 (CIA).
Statskupp i Honduras 1960 (CIA)
Statskupp i Ecuador 1960-63 (CIA).
Statskupp i Guatemala 1963 – igen. (CIA)
Statskupp i Bolivia 1964 (CIA).
Statskupp i Zaire 1965 (CIA).

Vietnamkriget 1965 – 75. 
USA förlorade men har ännu inte betalt krigsskadestånd. Napalm och gas användes i massor mot civila. Förutom Vietnam bombades också Laos och Kambodja intensivt. Den fasansfulla massakern i My Lai/Song My inträffade 16 mars 1968, ”straffet” blev husarrest (!) för den ansvarige officeren Calley. Kulmen på kriget nåddes med bombmattan över Hanoi julen 1972. 

Flygbesprutningen med det dioxinhaltiga avlövningsmedlet Agent Orange orsakar än i dag missbildningar hos vietnamesiska barn. Antalet dödsoffer i dessa krig var c:a 4-6 000 000 totalt men uppgifterna varierar. Det verkar emellertid trovärdigt att enbart Vietnamkriget orsakade döda och skadade för Nordvietnam och Kina: 1.7 miljoner samt döda och skadade för USA och Sydvietnam: 1.8 miljoner.

The Phoenix Program – en beteckning på CIAs dödspatrull i Sydvietnam.
Stöd till Röda Khmererna 1975-79. Journalisten John Pilger avslöjade hur USA och Storbritannien gav stöd under många år till Pol Pot och hans Khmer Rouge i form av pengar, vapen, militärträning – och mat. 

En av Pol Pots medarbetare var erkänd som Kambodjas representant i FN av bl a USA
Inbördeskriget i Guatemala 1960 – 96, där USA i högsta grad var inblandat.
Invasionen i Grisbukten på Cuba organiserad av CIA 1961. Den misslyckades totalt och USA fick köpa loss sina tillfångatagna legotrupper med medicin och barnmat för 53 miljoner dollar.100 exilkubaner omkom. 

CIA utsatte Fidel för 638 komplotter varav minst 400 fantasifulla mordförsök – som inte lyckades. Som försvar mot kommande invasioner installerade Sovjet kärnvapen på Cuba.

Cubakrisen 16-28 oktober 1962. Kennedy var en hårsmån från att atombomba och utlösa tredje världskriget; Chrustjev räddade världen från atombombskriget genom att dra tillbaka sina kärnvapen och utverka ett löfte bl.a. om ett slut på invasionsförsök från USA på Cuba.

1964 CIA-kupp i Brasilien.

Martin Luther King Jr mördas av James Earl Ray 4 april 1968 i Memphis. CIA har påståtts varit inblandat – J. Edgar Hoover betraktade King som ”USAs farligaste man”. Mordet följs av en månads blodiga upplopp.

Sihanouk i Kambodja 1970 (CIA).
Fascisten Pinochets kupp mot och mord på folkvalde presidenten Allende i Chile 1973 med CIA som uppbackning. Minst 3000 dödsoffer, 38 000 torterade. Därpå satte USA in Milton Friedmans pojkar med nyliberal chockterapi.

Statskuppen i Argentina 1976-1983 hade USAs Henry Kissingers uttalade stöd. 
30 000 oppositionella mördades under ”det smutsiga kriget”. Fängslade motståndsmän och -kvinnor bakbands, drogades och släpptes nattetid från militärflygplan långt ute till havs – som hajmat. De var sedan ”försvunna”. Operation Condor var ett samarbete mellan latinamerikas fascistjuntor där CIA hjälpte till bl.a. med tortyrinstruktörer.

Morden på medborgarrättsrörelsen Svarta Pantrarna 1971-74 av FBI och CIA. 
Mördarna slog gärna till mitt i natten när pantrarna låg i sina sängar och sov i hemmet.
Statskupp i El Salvador 1972 (CIA). CIAs dödspatrull kallades The Salvador Option.
Statskupp i Sydkorea 1979 (CIA).
Statskupp i Liberia 1980 (CIA).
Statskupp i Chad 1982 (CIA).
Statskupp i Fiji 1987 (CIA).

Statskupp i Honduras – igen – 2009 (CIA).

Stödet till de barbariska Contras i Nicaragua 1979-1990 (CIA);
”Freedom fighters” som Reagan kallade dem; aldrig har det uttrycket dragits så i smutsen. Iran-Contras-affärenavslöjades i november 1986. 
Ronald Reagan hade godkänt att USA sålde vapen illegalt till Iran och sedan använde pengarna till att finansiera Contrasgerillan i Nicaragua, vilket USA:s kongress hade förbjudit genom det så kallade Boland-tillägget. Efter att Nicaraguas förste diktator Anastasio Somoza lönnmördat landets nationalhjälte Cesar Augusto Sandino under Kalla Kriget sa Roosevelt: ”Somoza må vara en skitstövel, men han är vårskitstövel.”

USA-invasionen av Grenada 1983 var en olaglig regimförändring av den folkvalda vänsterregeringen.

Libanon 1983-84.

Bombningen av MOVE. Den svarta radikala gruppen MOVEs kollektiv mitt i Philadelphia dynamitbombas från en polishelikopter 13/5 1985. 11 personer inklusive kvinnor och barn omkommer omedelbart och ett helt kvarter brinner ner. https://mashable.com/2016/01/10/1985-move-bombing/#7o5hAGuoEkqq

USA-invasionen av Panama 1989.

Kuwaitkriget 1990 –

Somalia 1993.
USA-invasionen av Haiti – igen – 1991/1994/2004.
Rwanda. 1994 massakrerade tutsi 1000 000 hutuer i Rwanda i en etnisk-religiös konflikt. Bill Clinton som var USA:s president vid den här tiden ljög det rwandiska folket rakt i ansiktet när han plågad av sitt dåliga samvete under ett besök i landet efter folkmordet hävdade att han inget visste. 

Det fasansfulla är att endast en liten förstärkning av den väpnade FN-styrkan hade behövts för att avstyra folkmordet vilket ju gör omvärldens inklusive Belgiens, USAs och de kristna kyrkornas skuld ännu större. I Kongo fortsatte kriget 1996 med fem miljoner döda. Destabiliseringen pågår ännu i denna dag i Afrika.

Jugoslavienkriget 1991 – 95. 150 000 döda, 4 miljoner flyktingar.
Bosnienkriget 1992-1995. C:a 100 000 dödade soldater och civila.


Det s.k. Kriget Mot Terrorismen 2001 – ff. Vi minns alla hur George W Bush och hans regering ljög om att Irak hade massförstörelsevapen för att ha en förevändning att störta diktatorn Saddam Hussein och lägga beslag på hans olja. 

Något som ledde till en explosion av terrorismen i världen. Tortyrscenerna i Abu Ghraib och det utomrättsliga koncentrationslägret Guantanamo blev en annan konsekvens. Detta visar hur en politisk lögn kan få katastrofala följder. Hittills har alltså effekten av ”War on Terror” varit den rakt motsatta: Osama bin Ladin dödades men IS/Daesh kom istället. 

Ungefär 30 000 personer i snitt har dödats årligen internationellt av ”terrorister” (dvs. religiösa och politiska fascister) efter 9/11.

Afghanska kriget 2001 – 02 med fortsättning.
Under den anti-sovjetiska jihaden i Afghanistan på 1980-talet fick bin Ladin och hans soldater understöd med amerikanska och saudiarabiska medel. 

Vissa analytiker tror enligt BBC att Bin Ladin själv hade säkerhetsutbildning från CIA. 

Fundamentalisterna fick alltså amerikanska vapen av Jimmy Carter och lade därmed grunden till Talibanerna, till al-Qaida och en destabilisering av Mellanöstern.

Irakkriget 2001 – 2003 med fortsättning. Utrikesminister Madeleine Albright ansåg i tv-programmet 60 minutes att 500 000 döda irakiska barn p.g.a. blockaden var ”ett pris värt att betala”. C:a 1 miljon dödsoffer totalt. Destabilisering av Mellanöstern.

USA-Sydafrika. USA var Sydafrikas rasistiska regims (jmf: segregationen i USA) allierade under hela apartheidepoken. 

Den avskaffades 1994 men det dröjde ända till 18 juli 2008, Nelson Mandelas 90-årsdag, innan president George W Bush skrev under beslutet att avföra ANC och Mandela från terroristlistan.
Finanskrisen 2008. 
Tidig höst 2008 skakades världs­ekonomin av sin största kris sen 1930-talet. Arbetslöshet, fattigdom och hela städer i USA som övergavs var några effekter. Världskrisen 2008 var större än tidigare moderna finanskriser, men lösningen blev densamma. Staterna fick gå in och rädda finanskapitalet med skattemedel och garantier. Krisens kostnader fick löntagarna betala.

Libyenkriget 2011-. Khadaffi lynchas. 30 000 döda. 
Afrikas rikaste land förvandlades till ruiner och ett fäste för IS och Al Qaida. 

Destabilisering av Mellanöstern. 
Detta är en påminnelse om att det inte går att bomba fram demokrati, respekt för mänskliga rättigheter och välstånd. En påminnelse om att västvärldens krig mot andra stater snarare skapar kaos, fattigdom och grova människorättskränkningar. Som i Libyen 2017 tagit sig uttryck i en come back för organiserad – slavhandel.

Syrienkriget 2011- med USA inblandat, först genom bulvaner. c:a 500 000 döda (fram till 2017), 3 miljoner flyktingar (sedan 2013). Destabilisering av…ja, du förstår.

Ukraina 2013 -: USA som inspiratör och inblandat i den högerextrema Kievregimens statskupp. 4 317 döda varav minst 23 barn i Östra Ukraina, 9 921 skadade, 730 000 flyktingar till Ryssland, 466 829 internflyktingar.   OBS (De är nazister)

Den högerextrema ukrainska gruppen Högra Sektorn samt fotbollshuliganer låg bakom branden i fackföreningshuset i Odessa 2014 där 50 innebrändes och ytterligare 174 skadades. 

De högerextrema ska också ha attackerat personer som försökt fly ut ur det brinnande huset medan polisen förhölls sig passiva. 
Den öppet nazistiska Azovbataljonen opererar med regimens stöd. Fascismen breder åter ut sig i Europa med flera högerextrema partier och regimer, bl.a. i Ungern och Polen.


Ekonomiska kriget mot Ryssland 2014 – med USA som ledande.

USA:s Kubablockad och sanktionspolitik från 1962 som fortfarande pågår efter drygt 60 år. Obama bytte taktik och verkade för att Cuba så småningom skulle bli kapitalistiskt. Glöm det! Trump har återgått till den tidigare misslyckade strategin.

Drönarkrigen i Pakistan, Jemen, Afghanistan, Somalia, Libyen, Irak m.fl. med många tusen utomrättsliga offer, även oskyldiga civila. Styrs från Vita Huset i realtid.

USA:s militära och politiska stöd till Israel i alla Palestinakonflikterna där Israel hela tiden testar amerikanarnas allra effektivaste vapen (vit fosfor exempelvis) mot levande mål, palestinier. 

Det finns tre länder som använt utarmat uran (DU) i sina vapen: USA, Israel och Storbritannien. 

Dessa vapen har använts i krigen i Irak, Afghanistan samt Jugoslavien och av Israel i Libanon. 

Israel har fått sina vapen från USA. 2018 flyttade Trump USAs ambassad till Jerusalem, en provokation som utlöste protester som Israel besvarade med en massaker på 60 obeväpnade palestinier.

Krigshändelser med USA-stöd i Syd- och Mellanamerika under årtionden. CIA agerar bl.a. i Venezuela och Brasilien mot folkvalda vänsterregeringar.

Angola-Moçambique-krigen 1975–2002 med USA-stöd av ultrahögerns Unita.
 

Amerikanska ”experter”, sydafrikanska trupper. Idag sitter istället vänsterns MPLA i Angolas regering. Folk dör fortfarande av de otaliga landminorna i hela regionen..

Dödsstraffet och fängelsesystemet. 
USA är det enda västland som fortfarande praktiserar dödsstraff. 1935 avrättades 197 personer. 1130 avrättningar med olika morbida metoder har verkställts sedan 1976. Väntan på straffet (The Death Row) kan vara i åratal eller i decennier. 

Med bara 5% av världens befolkning har USA mer än 20% av världens fängelsepopulation – vilket gör denna ”frihetens hemvist på jorden” till världens största fängelse. 

2 miljoner fångar, 1% av befolkningen, varav de flesta är svarta eller hispanics. Privata fängelser är vanliga, och vinsten på fångarnas obetalda arbete (jmf: slaveri) ses som lukrativ. Fångarna förvägras grundläggande mänskliga rättigheter och får t.ex. inte rösta. CIA har också utvecklat ett system av hemliga tortyrfängelser, ”Black sites”, utomlands, t.ex. i Östeuropa, dit ”terrorister” flygs in – på så sätt kan man undgå inrikes lagstiftning.

Polismorden på obeväpnade svarta i USA ökar hela tiden; uppmärksammade fall var Trayvon Martin (2012), Michael Brown, Jr (2014) och Freddie Gray (2015). BLM (Black Lives Matters) bildades 2012 med mönster från Medborgarrättsrörelsen. Bara under 2015 dödades 75 helt obeväpnade svarta av polisen.

Antalet mord i USA var 2013 c:a 5 per 100 000 invånare, vilket är högst av alla utvecklade länder (Sveriges siffra är c:a 1 per 100 000). 2017 förekom 50.636 skjutningar med 12.654 offer. 2015 förekom 375 masskjutningar inklusive skolskjutningar. 

I Chicago mördas uppemot 1000 personer årligen (Stockholm c:a 10). 600 miljoner vapen med licens ägdes av amerikaner 2017, illegala vapen oräknade. 

Kan här möjligen finnas ett samband? Nej, säger NRA (National Rifles Association). ”USA står för 82% av alla dödsfall på grund av skjutvapen i hela världen, 90% av alla dödade och 92% av unga mellan 15 och 24 år som skjuts av vapen. För att inte tala om de masskjutningar som äger rum varje dag i USA och dödar ungefär 36 000 av medborgarna per år” (Counterpunch, 2018). Inga vapenrestriktioner väntas under Trumps regim. Majoriteten av alla seriemördareinternationellt är amerikaner. En våldsam historia skapar våldsamma medborgare menar bl.a. filmaren Michael Moore (Bowling for Colombine).


Och här lite till, värt att både veta och läsa
Hemlösheten. Bostadsdepartements siffror visar att det finns drygt 550 000 hemlösa i USA. Efter Kalifornien har delstaten New York flest hemlösa i USA, 89 503 personer, en ökning med 4 procent under de senaste två åren. Mer än en miljon skolbarn är hemlösa, efter en ökning med 57 % sedan 2006-2007. Hemlösheten och tiggeriet exploderade på allvar när Ronald Reagan stängde de stora mentalsjukhusen och patienterna hamnade på gatan, en situation som kvarstår.

Narkotikan. Mellan 2000 och 2014 miste omkring en halv miljon människor livet i USA till följd av att ha överdoserat droger. Under 2015 dog 33.000 amerikaner till följd av att ha överdoserat på opioider, det vill säga receptbelagda preparat eller droger som heroin eller fentanyl. 

Överdoserna gick därmed om självmord och bilolyckor och är nu den främsta dödsorsaken för amerikaner under 50. Nästan två miljoner amerikaner uppskattades 2015 vara beroende av opioider. Ytterligare 95 miljoner uppskattades samma år ta receptbelagda smärtstillande preparat (CDC).
Under sitt sista år som president släppte ”den motvillige liberale krigaren” Obama 26 171 bomber, tre bomber i timmen, dygnet runt, enligt en utredning av Council on Foreign Relations.
12/8 2017. Antifascisten Heather Heyer, 32, dog när vit makt-anhängare, alt-right, nazister och Ku Klux Klan tog över Charlottesvilles gator i USA. En nazist dödade henne med sin bil. Donald Trump beklagade ”våldet från båda sidor” (sic).

Donald Trump flyg- och missilbombar Afghanistan och Syrien 2017 och 2018 i ett alltmer eskalerat och kaotiskt krig. I

S besegras i sitt sista fäste Raqqa av kurdiska YPG i oktober. USAs militära närvaro i Afghanistan förstärks. 
Trump och Kim hotar varandra med utplåning. 
Den största terroristfinansiären Saudiarabien gynnas med en vapenaffär på 3000 miljarder dollar. CIAs budget 2017 var på US$ 39.7 biljoner.
2018 skiljer Trump 2000 barn från sina föräldrar vid gränsen till Mexico.

Kopierat av Thore Hult
den 26/11 2018  kl 16,43






Konfrontation
Läs mera här,

Det Nazistiska Ukraina Provocerar

Läs mer här om sanningen
Klicka här för att läsa mera


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Krim Ryssland